VWNorge

Forum => Teknisk, teori og praksis => Emne startet av: Splitboy på januar 28, 2011, 09:41:36 am



Tittel: Tips til å få kamdrevet på veiva?
Skrevet av: Splitboyjanuar 28, 2011, 09:41:36 am
Trenger noen innspill, skal sette kamdrev på veiva….
Satte ovnen på 200 grader i går, men den gled likevel ikke på.

Teorien er jo at disse ved oppvarming skal gli lett på uten bruk av presse, eller tar jeg feil?
Eller trengs mer varme?

Noen som har noen gode tips?


Tittel: Sv: Tips til å få kamdrevet på veiva?
Skrevet av: Jeejanuar 28, 2011, 10:38:33 am
Mål innvendig hull først med micrometer.. Noen av Kina greiene er ikke helt etter spec. Og må hones noen hundredeler før de sklir på uten problem.

Selv varmer jeg til rundt 300grader.. og om den ikke sklir hele vegen har jeg et verktøy å sette over.... og etter et dunk med hammeren går det i bunn  :D

Ser noen kjøler veiva også.. Men har aldri trengt dette selv.


Tittel: Sv: Tips til å få kamdrevet på veiva?
Skrevet av: Dr. Ing. Brezelfürstenjanuar 28, 2011, 10:58:07 am
Dælan!
Lurær jaggu på om du har samma steikeom som meg gitt..


Tittel: Sv: Tips til å få kamdrevet på veiva?
Skrevet av: Splitboyjanuar 28, 2011, 12:32:14 pm
Mål innvendig hull først med micrometer.. Noen av Kina greiene er ikke helt etter spec. Og må hones noen hundredeler før de sklir på uten problem.

Selv varmer jeg til rundt 300grader.. og om den ikke sklir hele vegen har jeg et verktøy å sette over.... og etter et dunk med hammeren går det i bunn  :D

Ser noen kjøler veiva også.. Men har aldri trengt dette selv.
Glitrende - takk!
Da gyver vi på'n igjen i helga  :)


Tittel: Sv: Tips til å få kamdrevet på veiva?
Skrevet av: Kjell Roarjanuar 28, 2011, 12:44:52 pm
Det var en reportasje om hvordan du gjør det i Folkevogn tidende i fjor. ;)


Tittel: Sv: Tips til å få kamdrevet på veiva?
Skrevet av: Splitboyjanuar 29, 2011, 18:24:29 pm
Det var en reportasje om hvordan du gjør det i Folkevogn tidende i fjor. ;)
Ja, har lest den flere ganger, det var en bra artikkel  :)

kontrollmålte, satte 250 grader i ovn og veiva i fryser'n.....og da glei alt på helt uten motstand  ;)