VWNorge

Min klubb => Volkswagen Auto Club Mjøsa => Emne startet av: Sissi på februar 10, 2014, 21:04:56 pmTittel: Siste nytt om klubben!
Skrevet av: Sissifebruar 10, 2014, 21:04:56 pm
Etter endt årsmøte har vi nå bestemt at klubben settes passiv. Det vil si at det ikke lenger er en klubb med styre, betalende meldlemmer, årsmøter osv. Ved at vi setter klubben passivt i stede for å avvikle, vil det være mulig å gjennopp ta den om noen år hvis det er ønskelig.

Når det kommer til News vil det bli laget et siste news for denne gang, det vil inneholde repotasjer fra alle treffene i 2013 :)

Selv om klubben blir passiv, kommer vi fortsatt til å være VWACM- en vennegjeng som reiser på treff og finner på ting sammen, og med andre :)
Det vil fortsatt bli arrangert treff, Fun Run og Bug Camp i regi av VWACM, Sissel får hovedansvaret for at dette  blir gjennomført :) men det vil bli noen endringer på Bug Camp, men dette vil jeg komme tilbake til senere! :) 


Tittel: Sv: Siste nytt om klubben!
Skrevet av: Sissifebruar 10, 2014, 21:05:56 pm
TAKK!  :D

Fra leder:
Siden piffen har gått litt ut av meg det siste året har jeg valgt å trekke meg fra alle verev. Føler ikke oppsluttningen er den beste på det som blir arrangert og ordnet i standog dermed er det ikke like givende å stå på som man har gjort lenger. Litt vemodig men samtidlig veldig godt! Så da gjenstår det bare å takke for meg og den tilliten dere har vist meg ved å la meg være leder og arr.leder. Jeg er nå super klar for sesongen og gleder meg til fortsatt mange turer sammen med VW gjengen! Gøy blir det uansett!! :o) - Linda R. Rustad

Resten av styret vil også sende en stor takk til alle medlemmer for tilliten og mange fine år! :)


Tittel: Sv: Siste nytt om klubben!
Skrevet av: Løesjefen :-)mars 13, 2014, 15:10:53 pm
Vi VolksWest lurer på om det ikke blir noe Bug Camp i år?


Tittel: Sv: Siste nytt om klubben!
Skrevet av: H-MEKmars 13, 2014, 16:30:01 pm
Vi VolksWest lurer på om det ikke blir noe Bug Camp i år?
Selvsagt blir det Bug Camp.

http://www.vwnorge.no/index.php/topic,59002.0.html


Tittel: Sv: Siste nytt om klubben!
Skrevet av: Løesjefen :-)mars 13, 2014, 16:34:21 pm
Flott:-)


Tittel: Sv: Siste nytt om klubben!
Skrevet av: Sissimars 13, 2014, 17:22:39 pm
Siste update fra planleggingen! :)

Plassen vi pleier å ha treffet på (Skurven-Helgøya) er dessverre utlånt til Caravan klubben denne helga.. en liten missforståelse.. men det er nå bare sånn det er! Har nå fått reservert Skurven til oss på den helga vi pleier i flere år fremover ;)

Men det vil si at treffet i år vil finne sted et annet sted! Vi har funnet plassen, men ønsker ikke gå ut med hvor det vil bli før kontrakten er skrevet under, forhåpenligvis i løpet av neste uke! ;)

SÅ HVIS DET SKULLE VÆRE NOEN TVIL… DET BLIR BUG CAMP#26  23.-25.mai 2014 i Ringsaker :D