mars 08, 2021, 14:27:03 pm *
Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
Har du ikke mottatt e-post for aktivering ?

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid
Takk for din støtte!
Nyheter: Velkommen til et samlet VWNorge!
 
   Hovedside   Hjelp Søk Logg inn Registrer  
Sider: [1]
  Skriv ut  
Skrevet av Emne: Får ikke start  (Lest 462 ganger)
Peaters
Nybegynner
*
Innlegg: 8
Bosted:


Vis profil

« på: september 29, 2014, 15:50:58 pm »

Hei. Jeg har ikke mye peiling på motor. Har kjøpt min første boble og tenkte jeg skulle lære meg å skru på den selv. I går kveld byttet jeg plugger, pluggledninger, fordelerlokk, rotor og stift. Såklart startet den ikke etter det, så jeg har prøvd litt i dag. Det endte med at jeg byttet tilbake alt utenom stiften, for den gamle var ikke helt god. Bilen starter fortsatt ikke. Noen som kan ha noen tanker om hva som er galt? Det er en 67 modell 1500 boble. Blir glad for all hjelp Glad
Loggført
Stub
Nybegynner
*
Innlegg: 2
Bosted:


Vis profil

« Svar #1 på: september 29, 2014, 16:07:50 pm »

Har du sjekket om den får bensin.....
har selv hatt problem med at bensinkran tettet seg, etter bilen hadde stått i noen år.....
Loggført
Bj?rn
Supermedlem
*****
Innlegg: 2391
Bosted: Elverum


- 1303 -


Vis profil
« Svar #2 på: september 29, 2014, 18:02:27 pm »

Startet motoren før du gjorde noe med den?
Kontroller stiftåpningen din igjen (0.4mm), og at pluggledningene er satt på riktig sylinder
Tenningsrekkefølge = 1-4-3-2
3   -   1
4   -   2
Loggført

Keep it cool, keep it oldschool!
Peaters
Nybegynner
*
Innlegg: 8
Bosted:


Vis profil

« Svar #3 på: september 29, 2014, 20:40:08 pm »

Jeg fikk litt hjelp, var åpningen på stiften som gjorde det! Så nå går den som ei klokke igjen Gliser Takk for svar Glad
Loggført
Sider: [1]
  Skriv ut  
 
Gå til:  

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!