august 20, 2019, 03:08:24 am *
Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
Har du ikke mottatt e-post for aktivering ?

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid
Takk for din støtte!
Nyheter: Velkommen til et samlet VWNorge!
 
   Hovedside   Hjelp Søk Logg inn Registrer  
Sider: [1]
  Skriv ut  
Skrevet av Emne: semaphore på min 60 mod.  (Lest 1662 ganger)
Amzoch
Medlem
***
Innlegg: 117
Bosted:



Vis profil
« på: juni 04, 2017, 18:41:17 pm »

Hei, noe jeg undrer på, Har en 60 mod med semaphore, Bilen er ombygd til 12v men mener det er orginale 6v semaphore på den. Da jeg kjøpte den var det en 12v til 6v omformer monter framme ved sikringene for semaphorene. Høyre siden gikk den helt opp (som regel) men den venstre kom aldri helt opp. Målte da 3, noe volt på semaphore. Byttet omformer, justerte til 6 volt, ikke noe reaksjon, justerte den opp til 11.67v, kom kanskje 0,5 cm ut,  Satt ledninga rett på sikringen der den skal stå orginalt, kommer ut som ei kula Glad da viser den 10,67v på semaphore,  Trur det er orginale semaphore allså 6v, synes dette var rart.. noen ide`er?
Loggført

1960 Vw bobble
Kjell Roar
Supermedlem
*****
Innlegg: 4141
Bosted: Sandefjord, ved Ekeberg grill & camping...


Fra 55? Hadde ikke råd til noe nyere...


Vis profil
« Svar #1 på: juni 05, 2017, 00:11:18 am »

Ga deg vel et råd på fb som førte til at det muligens er for svak omformer.
Loggført

Ovalen har 30hk @ 3400rpm, og gjør glatt 0-100 etterhvert

Andre hobbykjøretøy: CX500, Z1000A2, V7Sport, CB100
Amzoch
Medlem
***
Innlegg: 117
Bosted:



Vis profil
« Svar #2 på: juni 05, 2017, 17:19:19 pm »

Jepp, tnx. Posta her først.. så prøvde man fb, bestilt ny omformer så får vi se om det blir likar, satse på det
Loggført

1960 Vw bobble
Sider: [1]
  Skriv ut  
 
Gå til:  

Bygget på MySQL Bygget på PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 godkjent! CSS godkjent!